Aнглийски език

За деца  4 · · · 6  години
Цени и График

Изучаването на нов език е обогатяващо преживяване за малките деца, те могат само да спечелят от това чудесно приключение. Защо е толкова важно да се изучава чужд език от ранна детска възраст? За да се използва предимството и пълния потенциал на малките деца. Възприемането на нови непознати звуци тренира съзнателното им слушане, което помага на учещите деца да обръщат по-голямо внимание на родния си език.

Ранното чуждоезиково обучение отваря съзнанието, а освен това помага да се преодолее страха от ученето на чужди езици и свързаните с това трудности. Дори и да не продължи изучаването на същия чужд език в училище, усилието, което е положило детето за изучаване на чужд език в предучилищна възраст ще му е полезно в бъдеще. Чуждият език е предизвикателство, материалите, с които се работи са приятни и интересни. Няма данни ранното чуждоезиково обучение да причинява реални проблеми в усвояването и използването на майчиния език след навършване на 36 месечна възраст. Напротив, засилва се ясното осъзнаване на звука и ритъма на различните езици, предпоставка за много по-бързо и лесно усвояване на чужди езици.

Учебна система

Котето Кени и неговите приятели увличат децата в забавни дейности, които провокират въображението и стимулират ученето. С танци, песни, рисуване и смях – всичко това, което децата обичат. Вижте демо на системата - Happy Hearts Demo.

Aнглийски език

За деца  I · · · IV  клас
Цени и График

Внимателно и отговорно градираме четирите езикови умения. Обучението е интерактивно, с вдъхновяващи герои и текстове, които интригуват децата и ги въвличат в активно учене. Групите се сформират след определяне на нивото на всяко дете след събеседване и входен тест при необходимост. Учебната година започва на 1 октомври и завършва в края на май. В разпределението на часовете не са включени ваканциите и националните празници. Учебният комплект включва учебник и учебна тетрадка с пълноцветен печат, CD и учебно DVD.

Децата участват в редица проекти, събития и празници през цялата учебна година, което прави обучението още по-привлекателно и стимулиращо.

Aнглийски език

За деца  V · · · VII  клас
Цени и График

Курсовете за тийнейджъри се базират на Общата Европейска рамка. Всеки ученик има свое портфолио, където се съхраняват всички писмени работи, проекти, тестове и картата за постиженията.
Обучението развива на по-високо ниво умения за презентиране и дава възможност на учениците да работят по проекти, свързани с реалните интереси на тази възрастова група. Уроците с Native Speakers са изключително ползотворни за развитието и усъвършенстването на комуникативните умения.

Oбучението дава солидна основа за полагане на международни изпити в гимназиалния курс.
Cambridge English Exam: Test your English

Български език

За ученици 4-12 клас
Цени и График

Индивидуално обучение по български език и литература, подготовка за външно оценяване и за кандидатстване във ВУЗ.

Сертификатни курсове

За деца и ученици

Cambridge English Young Learners (YLE)

Осигурете добър старт на вашето дете в изучаването на английски език. Изпитите на Кеймбридж за деца са серия от мотивиращи изпити по англ. език, специално създадени за деца. Те са на 3 нива: Starters, Movers, Flyers за деца от 7 до 12 години.

Школата е подготвителен център за сертификатните изпити на Кеймбридж. Вече няколко години успешно подготвяме деца за тази престижна диплома.
Цените и графика на изпитите се публикуват всяка година на Cambridge.org

Ползите за вашето дете
 • мотивира
 • поощрява и насърчава напредъка
 • дава добра подготовка за високите нива на изпитите Cambridge English: Young Learners.

За деца над 12 години - изпити KET, PET

Ние можем да подготвим вашето дете за изпитите на Кеймбридж, както и да осигурим пълна подкрепа в избора на изпитен център и регистрация.

Школа

Изобразително изкуство

За деца и възрастни
Цени и График

Всеки има творчески таланти, но не всеки от нас ги забелязва и се опитва да ги развие. За да разберете в какво наистина сте добри и какво обичате да правите, трябва да имате време да опитате различни неща. Най-различни - рисуване, градинарство, моделиране, писане на стихове, отглеждане на цветя. Когато правите това, което обичате, не е ли това истинско щастие?

Какво предлагаме?

 • Рисуване и живопис за деца 5-15 години
 • Занимания за изучаване и овладяване на изобразителния процес, които преде всичко развиват творческите способности на всяко дете и запознават с историята на изкуствата. В часовете по рисуване ще се научиш да поставяш идея и послание при изграждането на една картина, ще работиш върху композиция, скициране, избор на цвят и форма за изразяване на идеята, ще рисуваш по натура и по поставена тема. А също ще имаш възможността да се запознаеш с деца като теб като участваш в пленери и изложби.

 • Подготовка по изобразително изкуство
  за средните училища по изкуствата и за училища с приемен изпит по рисуване
 • Тук ще получиш специализирана подготовка и ще усъвършенстваш уменията си за успешно представяне на изпитите.

 • Арт занимания за възрастни любители
 • Открийте своя талант и се насладете на приятно оползотворено време. В курса на обучение ще овладеете живописни и графични изразни средства и техники. Ще се учите на композиране в изобразителното пространство, на намиране на баланс между пропорции, форма и цвят в творбата. Ще придобиете умение да създавате триизмерен образ чрез перспектива и светлосянка, И най- важното - ще ви помогнем да формирате собствено творческо себеизразяване.

Индивидуални

езикови програми

За деца и възрастни
Цени и График

Ако вашето дете или вие имате специфични потребности, а графикът ви не позволява включване в група или просто сте от хората, които обичат да учат сами – възползвайте се от пакетните ни предложения с големи отстъпки.

Nодготовка
за матура

Английски и български език
за зрелостници
Цени и График

Школата ни организира курсове за подготовка по български и английски език за зрелостни изпити. Курсът тренира всички умения, включени във формата на матурата. Обучението е в малки групи или индивидуално.